Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Veelgestelde vragen

Is het echt allemaal gratis ?

Dat is inderdaad één van de eerste vragen die bij je op komt. Inderdaad: het meedoen aan spaarprogramma's is helemaal gratis. Het kost -behalve wat tijd- verder helemaal niets. Bevalt het helemaal niet, dan kan je je ook zo weer uitschrijven.


Ik vertrouw het allemaal niet, is het wel betrouwbaar ?

Goeie vraag, want inderdaad klinkt het wat vaag als je er voor het eerst mee in aanmerking komt. Maar: spaarprogramma's zijn 100% betrouwbaar. Sommige zijn er dan ook al ruim 10 jaar. Zoals in de privacy policy beschreven staat op hun website worden je gegevens nooit 'misbruikt' voor wat dan ook. Niet iets om zorgen over te maken dus. Het is betrouwbaar, gratis en zonder enkele verplichtingen.


Wat heb ik nodig om mee te doen ?

Internetverbinding en een emailadres om mailtjes te ontvangen is voldoende.


Krijg ik ook reclame per post in mijn brievenbus ?

Belangrijke vraag, want: bij het aanmelden bij spaarprogramma's moet je vaak toch je adres en postcode opgeven. Toch hoef je je hier geen zorgen over te maken, want dit is niet het geval. Bij elk spaarprogramma staat op hun website hun privacy policy na te lezen. Hier staat bijna altijd in dat uw gegevens in een beveiligde databank opgeslagen worden en NOOIT aan derden verkocht worden of iets dergelijks. Dit betekent dus gewoon geen ongewenste post of telefoontjes van marketing. Uit eigen ervaring weet ik dat dit klopt.


Hoe krijg ik mijn geld uitbetaald ?

Spaarprogramma's zijn gewoon Nederlandse bedrijven, het uitbetalen gaat dan ook gewoon zoals verwacht: het wordt gewoon op je bank/giro rekening gestort.


Hoe moet ik me aanmelden ?

Dat verschilt een beetje per spaarprogramma. In ieder geval moet je altijd een gebruikersnaam aanmaken (dit is bijna altijd je emailadres) en een wachtwoord instellen, vervolgens een emailadres waarop je de mailtjes wilt ontvangen. Bij de meeste spaarprogramma's moet je nog meer gegevens invullen: ben je man of vrouw, je leeftijd en vaak ook je adresgegevens. Ook wordt er vaak gevraag naar je interesses.
Als je dit hebt ingevuld krijg je een mailtje op het aangegeven emailadres met een bevestiging. Hierna kun je beginnen met sparen.


Wat gebeurt er met mijn ingevulde gegevens / ik wil niet mijn adres invullen ?

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om de advertenties in de mails op jou af te stemmen. Het gaat hier dan bijvoorbeeld over advertenties bestemd voor bepaalde leeftijden, of advertenties die voor een speciale regio bedoeld zijn. Daarvoor worden je gegevens alleen gebruikt, ze zullen nooit doorgestuurd worden naar derden en je zult dus ook nooit 'last' krijgen van telefoontjes of reclame in je brievenbus.


Hoe moet ik me afmelden ?

Afmelden is nog eenvoudiger dan aanmelden. In het betreffende spaarprogramma kan je je gewoon op elk moment afmelden als je het niets vind. Dit is uiteraard gratis en kan op elk moment gedaan worden. Je zult dan ook geen mail meer krijgen van dat spaarprogramma.


Wat zijn referrals nou eigenlijk ?

Bij elk spaarprogramma krijg je een unieke link (url). Als mensen lid worden van een spaarprogramma via jouw unieke link dan worden ze referrals (aangebrachte leden) genoemd. Het zijn dus mensen die ook lid geworden zijn van het spaarprogramma door jou ! Dit kunnen dus je vrienden zijn of familie of wie dan ook. Het mooie van referfals is, dat ze aardig wat geld op kunnen brengen: bij sommige spaarprogramma's wel € 2.00 per aangebracht lid. En vaak krijg je dan ook nog een percentage van de verdiensten die dat nieuwe lid krijgt. Dit kan dan lekker aantikken.


Hoe vaak kan ik lid worden van één spaarprogramma ?

Eenvoudig antwoord: maar één keer.
Er zitten controles op IP-adressen en zo.


Soms kun je voor ook punten sparen, wat zijn dit dan ?

Sommige spaarprogramma´s bieden leden de mogelijkheid om naast geld ook punten te verdienen. Deze kun je vaak inwisselen voor bijvoorbeeld een gratis referral, om je eigen website te promoten of om te laten zetten naar geld.

35 reacties

ZEER ONBETROUWBARE SITES
30-03-20 uitbetalingsverzoek naar Ladyclix.nl, meerdere mails gestuurd zonder reactie, nog steeds geen uitbetaling
28-05-20 uitbetalingsverzoek Mailclix.be, meerdere mails gestuurd zonder reactie, nog steeds geen uitbetaling
ZEER ONBETROUWBARE SITES

ik zou zeggen, geen lid worden, zonde van de moeite, je krijgt toch niet betaald.

uitbetaling van Cashze dezelfde dag op mijn rekening, kunnen er veel een voorbeeld aan nemen.

bedankt Cashze

Enorm slecht geworden sinds de accountscore. Ik had een uitbetaling kunnen doen toen deze werd ingevoerd. Mijn stand "Je hebt totaal aan 43 acties meegedaan, hiervan is er 32x vergoed." ging van bijna uitbetaling 5.1 ineens naar 2.6, Tja je wordt dus nooit uitbetaald. Want dat kan pas bij een accountscore 5.5 en hij gaat dus naar beneden als je verder niet meer wilt klikken want ze hebben al genoeg verdiend aan je.

Na 2 dagen staat het geld al op de rekening ,super snel dus

Pas op bij Snelverdienen en Spaaractief word geen lid ze betalen niet alleen niet uit nee wanneer je om uitbetaling vraagt verzinnen ze allerlei smoesjes ze BLOKKEREN je account helemaal. ( Je moet in de tussentijd wel actief blijven op hun site anders zakt je accountscore ) Je accountscore kan alleen omhoog wanneer je iets KOOPT en dus geld investeert. Bull met gratis geld verdienen want je kunt alleen je score omhoog krijgen wanneer je een abonnement afsluit of iets bij hun partners koopt. Ze liegen dus al bij pagina 1 wanneer je lid wilt worden. daarnaast zijn ze op geen een socialmedia site normaal te bereiken wat EERLIJKE spaarprogramma's wel zijn ! Wanneer je om je uitbetaling vraagt blijven ze maanden lang met je in contact zodat je saldo steeds hoger word en je dus al bijna 2 keer aan je uitbetalingsgrens bent en vervolgens BLOKKEREN ze je account en stelen ze dus je geld. Kan niet anders zeggen dan mensen er zijn genoeg EERLIJKE sites. Trap hier niet in het zijn niet meer dan ordinaire DIEVEN.

klopt, als je in april via hun site een aankoop doet en die is nu, 4 maanden later nog niet doorgevoerd in je account.....malafide praktijken noemt men dat

ik heb via snelverdienen in april een aankoop gedaan......u raadt het al; de goedkeuring is er 4 !! maanden later nog niet; en mijn accountscore zakt lager en lager, dit zijn inderdaad geen bonafide acties

Hoi Miranda,
Ik ben dan toch wel nieuwsgierig om wat voor 'smoesjes' dit dan gaat. Als je de juiste accountscore hebt (5.5 dus) en je hebt je uitbetalingsgrens bereikt, dan moeten ze gewoon uitbetalen.
Ik heb hier nog nooit problemen mee gehad of wat voor smoesjes dan ook gekregen. En ik heb 15 uitbetalingen bij Snelverdienen laten doen en 56 bij Spaaractief.

Als je aan bovenstaande voldoet, dus de juiste accountscore en het bereiken van de uitbetalingsgrens, dan MOETEN ze betalen; Is dit niet zo dan moet hier werk van gemaakt worden, dan voldoen ze namelijk niet aan hun verplichtingen.

Dit gaat over 5euromail.
Al 2 jaar, wacht ik op de uitbetaling van €12,50 ( nu is het € 6,25) Als je te veel vraagt, waar de uitbetaling blijft, dan krijg je bericht, dat ze nog niet kunnen uitbetalen, omdat ze geen geld hebben, of je wordt verwijderd. In 2016 aangifte gedaan van oplichterij, en nu heb ik doorgegeven dat ik het incasso bureau inschakel Dus zijn het verschrikkelijke oplichters.
Het bedrag wat er staat € 37.692,50, nu dat staat er al van af 2016. en de leden nu dat is al minder geworden.
Al hun e-mails zijn bewaard, wat ze ook weten omdat dat doorgegeven is aan hun. Gelooft u het niet, wordt dan lid, en ondervind het zelf.
2 dagen terug ontving ik het onderstaand bericht.
Hallo

Bij deze willen we je informeren over 5euroweb.
Helaas gaat het met de betalingen nog niet goed we lopen gewoon nog verder achter op.
We kunnen nu wel gaan zeggen we stoppen met alles maar zo zitten wij gewoon niet in elkaar.
En als we met alles stoppen is het ook niet leuk voor jullie want dan krijg je helemaal niks en dat willen wij gewoon niet.

Wij hopen dan ook dat jullie ons blijven steunen en misschien nog iets meer.
Samen kunnen we er wel uit komen, alleen lukt het helaas gewoon niet.
We weten dat jullie het zat zijn dat de uitbetaling 2 jaar achter liggen maar er wordt helaas gewoon niet veel door de leden cashback gekocht om sneller te kunnen betalen.

Er wordt me vaak gevraagd waarom wel de linkspellen meteen worden uitbetaald, nou heel eerlijk er komt extra geld binnen met linkspellen, dus kunnen we extra uitbetalingen doen.
Als we dus niet meteen uitbetalen dan promoot niemand ons meer en dan komt er ook geen extra geld binnen.
En er komt gelukkig meer binnen met linkspellen dan dat eruit gaat.

We gaan ook vanaf nu de cashback vergoeding meteen uitbetalen vanaf 1 euro.
Cashback wordt berekend over het netto bedrag, dus zonder BTW en verzendkosten, zo krijgen wij het namelijk ook uitbetaald.

Waarom lopen we zo achter met uitbetaling.

Nou we hebben vroeger meer vergoeding gegeven voor mails en linkspellen dan dat er binnen kwam.
Dit had te maken dat andere site ook deze vergoedingen gaven.
Voor dat we echt begonnen hadden we een hoge buffer deze is helemaal opgesnoept door uitbetalingen.
Natuurlijk is het grote probleem dat bijna niemand meer iets koopt via onze site, dat zijn namelijk heel belangrijke inkomsten.
Dus mocht je ergens iets willen kopen vraag gerust of wij cashback ervoor geven.
Er wordt ongeveer op 95 % cashback gegeven, vraag het aub gerust.

Hoe verder.

Nou we willen gewoon door gaan en als er geld binnen komt betalen we het gewoon uit aan de eerst volgende die wacht.
Meer kunnen we echt helaas niet doen.
We ga dan vanaf nu geen vragen meer stellen op hoe lang moet ik wachten op een uitbetaling, de datum staat hier:

http://helpdesk.5euroweb.nl/knowledgebase.php?article=2

Uitbetaling update en datum waar we zijn.
helpdesk.5euroweb.nl
Uitbetaling update en datum waar we zijn. Oplossing . Hier komen regelmatig update over uitbetalingen. Uitbetaling op 5euromail tot 27-01-2015. Uitbetaling op ...

We weten dat er nu mensen zijn die gefrustreerd zijn en die ons gaan mailen van dit en dat blijf aub wel netje dan krijg je ook een antwoord terug.
We gaan echt niet naar mensen terug mailen van dit en dat daar steken we onze tijd niet in.

Zijn er mensen die ideeën hebben dan horen we dit ook graag wie weet zit er een idee bij die we goed kunnen gebruiken.
Dus schaam je niet als je een idee hebt mails ons aub.

Rest ons nog te zeggen bedankt voor het lezen van deze mail, hij is helaas wat lang geworden maar we willen graag alles vertellen.
We hopen dat we samen 5euroweb weer groot kunnen maken, en heel erg bedankt voor natuurlijk mensen die ons begrijpen jullie steun is altijd fijn om te horen.

Groetjes Christianne en Richard

Ik ben al jaren lid ,altijd goed gegaan , tot de naamsverandering , krijg ik een mail van de nieuwe naam ,na een paar maanden , zeggen jullie dat ik mijn email adres heb veranderd , maar kwam wel naar mijn normale email adres , ik probeer in te loggen maar het lukt niet met mijn normale email adres , hoe kan dat , ik had ongeveer 31 euro staan , kan ik naar fluiten zeker? dus pure oplichting ,dus als je wat gespaart heb , gaan jullie even wat veranderen ,zodat je niet meer kan inloggen , en ook je wacht woord niet kan veranderen , omdat jullie mijn email adres niet meer erkennen , Ik zal dit op Facebook plaatsen over deze oplichting .
J.P. Disseveld

Over welk spaarprogramma gaat dit dan ?
Waaschijnlijk Spaar4Cash, want die heeft een naamswijziging gehad.
Je zal echt contact met hun moeten opnemen over problemen met je email. Zij moeten kunnen uitzoeken met welk email adres je daar bekend bent.

Ik heb al een aantal keren een mail gestuurd om een nieuw wachtwoord te krijgen want ik weet mijn wachtwoord niet meer sinds jullie er een andere naam aan hebben gegeven. Tot vandaag heb ik nog niets van jullie gehoord en krijg ik daardoor ook geen nieuwe mails meer. Mijn saldo van 11.18 euro kan ik zeker naar fluiten? Ik hoop dat ik nu eens antwoord krijg.

Beste Thea,

Over welk spaarprogramma gaat het dan precies ? Als je je wachtwoord vergeten bent, zijn er altijd wel manieren om een nieuw wachtwoord aan te vragen die je dan via je mail binnenkrijgt.

Bij iCentje op 19/09/2016 10:37 Uitbetaling € 10,000 aangevraagd.

Vanaf 03/11/2016 ben ik bezig met de vraag wanneer ik het bedrag op mijn rekening ontvang. Wat ik ook probeer via het contactformulier, ze reageren gewoon nergens op. Lijkt dat de website onbemand is.

wie weet wat er met geldrace aan de hand is, ik krijg al maanden geen emails meer en de vakantiemodus is niet ingeschakeld.

Vanaf 5 november 2015 wacht ik op een uitbetaling van 5Euro mail, lees dit
Saldo uitbetalen Bank

Je hebt een standaard of overige account.
Je kunt hier je saldo laten uitbetalen vanaf € 12.50.
Helaas door de achter stand wordt maar € 6,25 uitbetaald de rest wordt terug gestort in je account.
Let op als je uitbetaald bent krijg je een mail met het hele bedrag dus niet met die € 6,25, dan weet je dat.

Je uitbetalings is in behandeling.
Zodra je betaald bent kun je een nieuwe aanvraag indienen.

8Euromail zijn oplichters, omdat ze niet uitbetalen, dit omdat ze zogenaamd geen geld hebben

ik heb een nieuw mail dat is m.klokgieters@ upc mail.nl

Ok.
En wat moet daar precies mee gebeuren dan ?

Spaarbron is vanaf 2016-02 een oplichter!:

Heb voorheen met spaarbron, (toen het zonder accountscore was, (voor 2016-02) zonder problemen uitbetaald gehad!
Dit jaar is dit geheel anders geworden! Heb genoeg gespaard, maar had een accountscore van 4.0, terwijl ik er elke dag opzat!
Nu werd mij verteld dat ik dingen moet kopen/afnemen of iets dergelijks, terwijl dit niet eens mag! (iets verplichten mag niet!) - voel me bedonderd hierdoor en gaat stappen ondernemen op deze site, als dit niet veranderd!

Centmail en Cashhier zijn bijvoorbeeld neppers. Moet je wel degelijk iets kopen wil je een uitbetaling krijgen. En daarvoor al op vele duizenden mails klikken. Besteed je tijd beter en ga je geld makkelijker verdienen

Het gaat hier alleen over extremepromoties en die zijn dus weg. (Met ons geld)

Extreme Promoties is helemaal verdwenen. Niemand kan meer inloggen of überhaupt op de site komen.
Dus dan hoor deze ook niet meer op deze site......jammer hoor want het was een leuke site

Hallo,
Het is vreemd maar extreme promoties is verdwenen. Kan dit zomaar? Zijn ze er nu met ons geld vandoor?
Ik dacht dat het allemaal eerlijk ging?

Groetjes
Leonie

Als ik me af wil melden voor de nieuwsbrief ontvang ik de melding dat ik al uitgeschreven ben. Toch blijf ik de -nu irritante- mails 3x per dag ontvangen. Ik heb jullie ook al een mail gestuurd maar daar wordt ook niet op gereageerd.
Kan iemand mij vertellen hoe ik uit moet schrijven??

Over welke nieuwsbrief gaat het dan precies ?

Beste site eigenaar,

Volgens mij ben je nog niet bekent met het nieuwen systeem waarmee wel echt geld valt te verdienen. Er zijn nou namelijk ook sites zoals dezen:
http://www.fusebux.com/index.php?r=krisbaudoin
Waar je ook reclames kan klikken, maar dat niet alleen.
Je kan nu ook refs kopen!
Zo kan je dus langzaam beginnen en steeds je geld investeren zodat je steeds meer refs krijgt.
En uiteindelijk als je 200 refs hebt dan moet je eenmalig 72 euro betalen en dan kan je tot de 2000 refs. En dat terwijl je met die 200 refs al 40 tot 60 euro verdiend.

Ik wil mij uitschrijven, maar om telkens bij de pagina 'pagina niet gevonden

Hallo sinds Mailjonair is veranderd in Mailbeurs kan ik en niet meer inloggen en krijg helemaal geen mailtjes meer zoals was belooft via mijn mails en ben ik dus ook mijn saldo kwijt !!
Ook is het dus onmogelijk om contact te zoeken ...............op mijn laatste mail vorig weekend is ook niet meer gereageerd .
Ben best wel teleurgesteld .....

Ik wil tijdelijk de mails stoppen van 26 april 2014 tot en met 8 mei 2014.

Bij elk spaarprogramma kan je ergens bij je profiel aangeven dat je een bepaalde tijd geen mailtjes meer wilt ontvangen.
Gewoon de begindatum en de einddatum invullen, en je krijgt in die periode geen mailtjes meer.

Ik probeer al geruime tijd een inlog code tekrijgen maar geldbron kan je niet contacteren, je moet een inlogcode hebben en die ben ik nu juist vergeten hoe kom je ooit bij je gespaarde geld???
groetjes

Beste,

Ik ben al meer dan een jaar lid van jullie en dat is tof. Nu heb ik een vraag? Mijn man is al eerder lid bij bol.com dan ik bij jullie. Hij doet de bestellingen en betaald ook. Kan ik hiervoor ook in aanmerking komen en hoe?

Hoi,

Kun je misschien iets specifieker zijn met wat je precies bedoeld ?

Centmail en Cashhier zijn bijvoorbeeld neppers. Moet je wel degelijk iets kopen wil je een uitbetaling krijgen. En daarvoor al op vele duizenden mails klikken. Besteed je tijd beter en ga je geld makkelijker verdienen

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact