Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Spaarprogramma's voor vrouwen

Voor zover ik weet mogen vrouwen zich bij elk spaarprogramma inschrijven. Andersom is het niet altijd het geval: er zijn een aantal spaarprogramma's waarbij het niet de bedoeling is dat mannen zich hierop aanmelden. Dit zijn de zogenaamde ladies-only spaarprogramma's.

Deze spaarprogramma's zijn speciaal bedoeld voor vrouwen. Dit blijkt uit alles: de mailtjes die verstuurd worden betreffen aanbiedingen die vrouwen over het algemeen meer interesseren dan mannen. De prijsvragen/enquêtes en webshops zijn meer specifiek op vrouwen gericht.

Op dit moment zijn er drie grote spaarprogramma's voor vrouwen:


Geld verdienen voor vrouwen

Cash4Ladies.nl heeft een mooie overzichtelijke website, met vele mogelijkheden om geld te verdienen. Wanneer je je aanmeld, krijg je direct een tegoed van € 5 bij LookX. Er zijn veel webshops waarop je met korting dingen kunt bestellen. Er is een bingo, die elke dag met 1 euro verhoogd wordt totdat hij geclaimed wordt. Je kunt verdienen met o.a. bannerkliks en klik & win acties. Dagelijks krijgt je zo'n 3 tot 4 mailtjes die 1 cent per leesactie opleveren.
Het aanmelden van nieuwe leden verdiend ook aardig: voor elk nieuw lid krijgt je € 2,50 !

Wanneer je 10 euro hebt gespaard, kun je een uitbetaling laten doen. Deze is meestal binnen een week op je bankrekening gestort.


Update:
Er is sinds 10 januari 2014 een wijziging geweest in de policy van deze website, waardoor de uitbetalingsgrens niet alleen afhangt van de hoogte van je saldo, maar ook van de zogenaamde account-score. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe dit werkt bij nieuwe aanmeldingen.

Geld verdienen voor vrouwenLadyCashback.nl

LadyCashback.nl heeft ook een hele mooie website. Het mooie is dat je direct al € 7,50 krijgt als je je alleen maar hebt aangemeld! Als je online wat wilt bestellen, is de kans groot dat dat via deze site kan, want er zijn ruim 2500 webshops waar je uit kan kiezen. Je krijgt hier ook hele hoge kortingen (in vergelijking met andere spaarprogramma's).

Er zijn veel manier om geld te verdienen: het schrijven van een testimonial bijvoorbeeld (dit is in één of twee zinnen beschrijven wat je van LadyCashback vindt) levert je direct ook al € 0,50 op. Er zijn prijsvragen, enquêtes, bannerkliks en je kan er ook nog spelletjes spelen. Af en toe is er een werfwedstrijd waar je aardige prijzen mee kunt verdienen. En nu we het toch over werven hebben: voor elke vriendin die je lid maakt ontvang je € 5,00 ! (bij geen enkel ander spaarprogramma is dit hoger).
De uitbetalingsgrens ligt bij € 25,00., dat lijkt hoog maar toch kom je daar al redelijk snel aan; zeker als je een paar vriendinnen aanbrengt.
Een aanrader !

LadyCashback.nl


Ladymail zegt zelf "het grootse internet spaarprogramma voor vrouwen" te zijn. Oordeel zelf maar: je kan hier geld verdienen met uiteraard mailtjes lezen, maar ook met een quiz, met een jackpot, en bannerkliks.
Je krijgt direct € 1,00 aanmeldbonus en per aangemeld lid krijg je ook € 1,00.
De uitbetalingsgrens ligt bij € 10,00.


Update:
Er is sinds 7 januari 2014 een wijziging geweest in de policy van deze website, waardoor de uitbetalingsgrens niet alleen afhangt van de hoogte van je saldo, maar ook van de zogenaamde account-score. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe dit werkt bij nieuwe aanmeldingen.

1 reactie

Ik vind het een goed voorstel en heb reeds 2 dames de site doorgestuurd.

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact