Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2017

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2015 - 2016
€ 9.322,84

Euroclix - Ervaring, uitleg en tips

Wat is Euroclix ?

Aanmelden bij EuroClix

Euroclix is een spaarprogramma dat al vanaf 1999 bestaat. Best wel lang en daarom ook zeer betrouwbaar: ze hebben een grote expertise, en goed contact met adverteerders zodat ze veel goede aanbiedingen aan hun klanten kunnen geven. De site zelf is ook overzichtelijk en ziet er goed uit.

De clix staan centraal, je kunt ze op allerlei manieren sparen en -wanneer je genoeg hebt- inwisselen voor geld. Inwisselen voor kado's kan trouwens ook.


euroclix

Er zijn vele manieren om clix te verdienen bij Euroclix. Verderop in dit artikel worden ze stuk voor stuk toegelicht. Een van de meest eenvoudige manieren is het lezen van mails die verstuurd worden. Deze emails bevatten voornamelijk informatie of advertenties over onderwerpen waarin jij in geïnteresseerd zou kunnen zijn. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Wehkamp, Bol.com, FBTO, Markplaats en Neckermann om maar eens een paar te noemen. Het idee is natuurlijk dat je uiteindelijk toch een leuke aanbieding ziet die wel interessant is.
Maar in principe is het enige wat je echt hoeft te doen klikken op het groene linkje in de mail om je clix te krijgen.
Hieronder een voorbeeld van een (stuk van een) mailtje van de PostcodeLoterij:

Wanneer je op Klik voor Clix klikt, heb je de betreffende clix binnen en kan je -als je wilt- nog wat op de site gaan kijken die dan geopend wordt (in dit geval postcodeloterij.nl).
Dit (1 clix) wordt ook direct geregistreerd:

Gemiddeld krijg je zo'n 2 tot 3 mails per dag.

Doorsparen

Eén van de leuke dingen van Euroclix is dat de inwisselkoers hoger wordt naarmate je meer clix hebt.
Hieronder zie je de inwisselkoers:

Wanneer je dus 1000 clix hebt gespaard, wat overigens het minimum is om te laten uitbetalen, is dit € 10 waard (1 cent per clix). Bij 2000 clix is 1 clix ineens 1,25 cent waard en totaal dus € 25 in plaats van € 20 !
Spaar je door tot 5000 clix, waar ik nu op zit, dan heb je € 20 winst (geen 50 maar € 70). Dus op zich is het wel verstandig om een beetje door te sparen.

Eigen ervaring met sparen

Om een indruk te geven hoe lang het sparen bij Euroclix nou eigenlijk duurt heb ik bijgehouden op welk moment ik hoeveel clix heb. Dit is natuurlijk voor iedereen weer anders want de een koopt veel meer (via Euroclix) dan de ander op internet of is actiever met het invullen van onderzoeken (waarover verderop meer wordt verteld). Maar ze kan je in ieder geval een beetje idee krijgen:

datum clix euro's
02-12-2012 676 € 6,76
03-12-2012 687 € 6,87
04-12-2012 687 € 6,87
06-12-2012 695 € 6,95
07-12-2012 797 € 7,97
08-12-2012 799 € 7,99
09-12-2012 805 € 8,05
10-12-2012 806 € 8,06
11-12-2012 808 € 8,08
12-12-2012 810 € 8,10
13-12-2012 815 € 8,15
14-12-2012 1048 € 10,48
15-12-2012 1065 € 10,65
16-12-2012 1068 € 10,68
17-12-2012 1170 € 11,70
18-12-2012 1222 € 12,22
22-12-2012 1352 € 13,52
23-12-2012 1353 € 13,53
01-01-2013 1880 € 18,80
10-01-2013 2167 € 27,08
16-01-2013 2515 € 31,43
21-01-2013 2597 € 32,36
24-01-2013 2683 € 33,54
28-01-2013 2829 € 35,36
02-02-2013 3437 € 42,97
05-02-2013 3618 € 45,22
11-02-2013 3876 € 48,45
13-02-2013 4263 € 53,29
15-02-2013 4360 € 54,50
21 02-2013 4898 € 61,22
22-02-2013 5049 € 70,67

Zo heb ik dus in een kleine drie maanden zo'n € 70 gespaard !

Extra clix verdienen

Op verschillende manieren is het mogelijk om extra clix te verdienen. Hieronder een overzicht.


Online winkelen

Euroclix heeft ruim 1600 webwinkels waar je korting (=clix) kunt krijgen als je wat via internet wilt bestellen. Het aantal te verdienen clix verschilt per aanbieder.
Als je dus besluit om eens wat via een webwinkel te willen kopen, dan moet je altijd controleren of deze webwinkel ook bij Euroclix voorkomt, met ruim 1600 winkels is dit vaak wel het geval. Je krijgt dan extra clix voor iets wat je toch sowieso wel wou bestellen, en dat is dan toch weer mooi meegenomen.

De kortingen verschillen per aanbieder.

Ik heb een paar keer wat besteld via Euroclix


Luckyclix

Met de LuckyClix Jackpot kun je Clix winnen. Het werkt simpel. Bij inzet van 100 Clix mag je 10 keer aan de hendel trekken en je weet direct of je een prijs hebt gewonnen. De hoofdprijs is 100.000 Clix (1700 euro). Je kunt maximaal één keer per maand meespelen.

• 1 hoofdprijs van 100.000 Clix (€ 1.700 belastingvrij)
• 50 prijzen van 10.000 Clix (€ 150)
• 250 prijzen van 5.000 Clix (€70)
• 1.000 prijzen van 1.000 Clix (€ 10)
• 5.000 prijzen van 250 Clix
• 50.000 prijzen van 100 Clix
• 100.000 prijzen van 25 Clix


Voetbalclix

Voetbalclix is erg leuk om te doen als je wat verstand van voetballen hebt en als je wel van een gokje houdt. Je kan voor aardig wat wedstrijden een gokje over de uitslag.
De inzet is 100 clix en je kan maar één keer inzetten per wedstrijd. Als je het een beetje goed doet kun je hiermee aardig wat clix verdienen.

Hieronder zie je hoe het er ongeveer uitziet:


Raceclix

Hou je meer van Formule 1 races, dan is dit erg leuk. Je kan hier proberen te voorspellen welke drie coureurs het gaan winnen.
De inzet is 100 clix en je kan maar één keer inzetten op elke Grand Prix. Als je het een beetje goed doet kun je hiermee aardig wat clix verdienen.

Hieronder zie je hoe het er ongeveer uitziet:


LotteryClix

Elke dag krijg je één gratis lot, die je op de website moet activeren. Op maandagnacht om 0:00u vind de trekking plaatsvinden. Met elk geactiveerd lot maak je kans op één van de vele Clix prijzen!. Wanneer je vergeet om een lot te activeren, heb je dus 1 lot minder voor de trekking.





Panelclix

PanelClix, onderdeel van EuroClix voert regelmatig in opdracht van gerenommeerde opdrachtgevers marktonderzoek uit. Dit houdt niets anders in dan dat je uitgenodigd kan worden om mee te doen aan deze onderzoeken. Deze onderzoeken zijn altijd anoniem, dus je hoeft je geen zorgen te maken over telefoontjes achteraf of zo. En dat is wel zo fijn, want daar was ik een beetje huiverig voor: niet nodig dus !

De onderzoeken of enquetes zijn gewoon online in te vullen, en je verdient dan Clix per ingevulde vragenlijst.

Dit uitnodigen gaat op twee manieren:
- je wordt via de email uitgenodigd om aan een onderzoek mee te doen
(gemiddeld 1x in de 2 of 3 weken)
- je moet zelf op de site kijken (bij panelclix) of er toevallig onderzoeken klaar staan.
(dagelijks)

Voordat je hieraan kan meedoen moet je éénmalig je profielgegevens invullen. En dat is op zich logisch, zodat je ook echt onderzoeken of enquetes krijgt die daadwerkelijk met je te maken zouden hebben. Deze profielgegevens gaan over verschillende onderwerpen. Hier geldt: hoe meer je hiervan invult, hoe meer onderzoeken je kan verwachten.
Het invullen van je profielgegevens kost ongeveer 5 minuten per onderdeel.

Overigens krijg je ook weer (eenmalig) clix voor het invullen van je profielgegevens:

Probeer zo volledig mogelijk je profielgegevens in te vullen, want dat kan ook elke maand weer geld opleveren:

Op het moment dat jouw score boven de 90% uitkomt, dan doe je in de daaropvolgende maand automatisch mee in de maandelijkse "verhoog je score" trekking van PanelClix. Elke maand worden er 5 prijzen van elk 5.000 Clix (€ 70,00) verloot onder de deelnemers die zich kwalificeren voor de trekking. De trekking vindt plaats in de eerste week van de daaropvolgende maand.

Hieronder staat een overzicht van de onderzoeken/enquetes waaraan in meegedaan heb in februari 2013. Dit wil niet zeggen dat dit direct ook alle onderzoeken in die maand waren: soms had ik geen tijd of heb ik hem gewoon gemist. Op sommige onderzoeken zit een aantal limiet; dit betekent dat je er snel bij moet zijn anders is het te laat en krijg je een melding dat er al genoeg deelnemers geweest zijn. Ook is het verstandig om meerdere malen per dag op de site te kijken of er nog onderzoeken zijn, want soms staan ze er maar 10 minuten op of zo. Heb je dan niet gekeken, dan heb je hem gemist.

Sommige onderzoeken duren relatief kort: een paar minuten. Over het algemeen duren ze zeker niet langer dan 15 minuten. Hoe langer, hoe meer clix.
Dus in één maand toch al gauw 1590 clix (toch al bijna zo'n € 20) aan alleen het invullen van (ook nog vaak leuke) onderzoeken clix verdient, en dat is best aardig.


Leden aanbrengen

Wat ook aardig wat clix kan opbrengen is het werven van leden:

Dus als je per maand zorgt dat bijvoorbeeld 10 mensen via jou lid worden van euroclix dan krijg je dus 1500 clix. Dit hangt er dus helemaal vanaf hoe actief jezelf bent met werven. Bovendien krijg je ook nog eens elke maand 10% van het aantal clix dat het nieuwe euroclix-lid verdiend heeft. Dus als die persoon in een maand 1000 clix heeft gekregen krijg jij 100 clix (dus zonder dat je er dus iets voor hoeft te doen).


vinden.nl

vinden.nl

Euroclix werkt samen met vinden.nl. Het gebruik van deze zoekmachine levert je dus ook clix op.
Je moet je éénmalig aanmelden bij vinden.nl. Vervolgens krijg je voor elke 4 zoekopdrachten die je uitvoert 1 clix. Hierop zit een limiet van van 10 clix per dag.
Dus stel je standaard zoekmachine in op vinden.nl en zo kan je per maand toch weer maximaal 300 clix verdienen (als je dus dagelijks minimaal 40 zoekopdrachten invoert).

Hieronder een voorbeeld uit februari 2013:


Conclusie

Tot nu toe is Euroclix het spaarprogramma dat mij het meest aanspreekt. Want uiteindelijk gaat het toch om geld verdienen en bij Euroclix gaat het tot nu toe het snelst.
Ook het feit dat je clix meer waard worden naarmate je langer spaart is een leuk gegeven.

Kortom:
een prima spaarprogramma met veel leuke manieren om in een korte tijd aardig wat geld te verdienen.


Aanmelden

Meld je aan bij EuroClix en start direct met sparen !






Spaar geld via EuroClix


56 reacties

zeker een goede site

meld je hier aan: https://www.euroclix.nl/index?SRef=EkaHDIJEcDZ4CDrm

Ho,
Ook ik ben lid van Euroclix en ik kan u vertellen dat euroclix een zeer betrouwbare site is, als je inschrijft ontvang je €1,95 aan clix als welkomstcadau! Hiernaast kan je uiteraard verder sparen doormiddel van enquêtes of online winkelen. Via onderstaande link kan je je registreren:

https://www.euroclix.nl/index?SRef=aPJ9zU1hqH6UWTJf

Ik hoop dat u net zoals ik ook zo veel aan Euroclix hebt! Veel plezier:)

Hoi,

Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!

Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

Door andere vrienden aan te brengen via mijn onderstaande link verdien ik € 1,95.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!

Meld je daarom snel aan via de volgende link:
https://www.euroclix.nl/index?SRef=NCddZCr

Dankjewel,
Ate

Echt een aanrader! Leuke manier om extra zakcentje te verdienen. ik heb zelf al meerdere keren uit laten betalen. Tot nu toe verloopt dit erg vlot :) .

EuroClix, het online spaarprogramma

Hoi,

Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!

Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!

Meld je daarom snel aan via de volgende link:
https://www.euroclix.nl/index?SRef=iRKSfrtS4WacSNng

Groetjes,

Samuel

Is deze site echt betrouwbaar?

Hoi anoniem, ik persoonlijk het tot nog toe alleen maar positieve ervaringen met ze. (Ik ben al enkele jaren lid, en heb ook al aantal keer laten uitbetalen).

EuroClix, het online spaarprogramma

Tot vorig jaar alleen maar positieve ervaringen.
Nu twee maal een aankoop gedaan via Euroclix (Ziggo en Zilveren Kruis), met redelijk wat te verdienen clix, helaas zijn ze nergens geregistreerd en jammer maar helaas geen clix.
Ik zie nu ook bij andere clix dat er niet geregistreerd wordt. Ga me dus maar afmelden. Scheelt weer een hoop email.

Euroclix is een super handig spaar programma! Overzichtelijk, betrouwbaar en je kunt er een lekker centje mee verdienen!

Dit wil je niet missen! Je verdient al gauw een kratje bier per week ^^

http://www.euroclix.nl/index?SRef=dsH3aFFgvjtB7rVY

Veel succes en proost! :)

Euroclix is leuk! Druk op onderstaande link en schrijf je in voor de moeite krijgt je alvast 150 clix (€1,50)

http://www.euroclix.nl/index?SRef=DdIDh4iApw5GDFAJ

Druk op onderstaande link en begin alvast met 150 clix!
http://www.euroclix.nl/index?SRef=DdIDh4iApw5GDFAJ

erg slecht de euroclix.een paar keer online wat besteld via euroclix en de punten worden niet bij geschreven.

13-06-16 19:47
Meld je aan en verdien al €2,50!!!!

Doe dat met DEZE link:
http://www.euroclix.nl/index?SRef=QX3z13y98JYV8nF3

Meld je nu GRATIS aan via de volgende link en verdien zelf gelijk 150 Clix (1,95) aanmeldbonus: http://www.euroclix.nl/index?SRef=6sr7Z35UCjEVBQEn

Goedendag,

Als u zit aanmeld via de onderstaande link krijgt u 1,95 plus 10 procent boven op wat u al verdiend!

http://www.euroclix.nl/index?SRef=eHWMPdmxQGPU5wPm

Op euroclix kun je rustig wat bijverdienen door o.a. het lezen van e-mails, het profiteren van kortingen bij aankopen op bepaalde sites en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

Het lidmaatschap is gratis!

Meld je aan via de volgende link en je krijgt een startbonus van euro 1,95:

http://www.euroclix.nl/index?SRef=DJzy8Mt4bH2vwts8

Groetjes,
Bert

http://www.euroclix.nl/index?SRef=waU7gWIB81w4EkPe
Hoi,
Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!
Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.
Door andere vrienden aan te brengen via mijn onderstaande link verdien ik € 1,95.
Aub via deze link inschrijven dan heb ik ook die bonus en helpen we elkaar smile-emoticon
Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!
Meld je daarom snel aan via de volgende link:
http://www.euroclix.nl/index?SRef=waU7gWIB81w4EkPe
Dankjewel
Tip. Maak een aparte mail aan zodat je clix en prive scheid !

Heel leuk om te doen :)
http://www.euroclix.nl/index?SRef=waU7gWIB81w4EkPe

Ik ben net lid geworden en heb al punten !
Wil je ook lid worden ? en gelijk 150 punten krijgen ?
Word dan lid via mijn via de link. Dan krijg ik die punten ook namelijk :)

http://www.euroclix.nl/index?SRef=waU7gWIB81w4EkPe

Alvast heel erg bedankt !

Euroclix is echt een leuke website waarmee je geld kunt verdienen meldt je ook aan EuroClix, veel kortingen en aanbiedingen of kijk op Het blog over online verdienen

Ik geef jullie een tip,

Maak een account aan, http://www.euroclix.nl/index?SRef=8283GtvqaSbm7ZQA, gebruik je Eigen linkje om zelf meerdere accounts te maken. Op deze manier kun je snel een aardig bedrag verdienen, je bent niet afhankelijk van andere mensen die op jou linkje klikken.

Veel success!

Dit is echt een heel goede site. Ik ben er zelf al een paar maanden lid van, en ik heb er al een leuk bedrag mee verdient. Het is ook een zeer betrouwbare site. Een echte aanrader dus!
PS, via deze link kun je meteen, helemaal gratis, lid worden:
http://www.euroclix.nl/index?SRef=msydVcYwtgCQsKYc

Ik ben heel erg tevreden over Euroclix, je spaart er erg snel mee!
Wil je dus ook een zakcentje bij verdienen klik dan op onderstaande link en meld je aan.
http://www.euroclix.nl/index?SRef=LnmXJarzneNGTiHb

Meld ook je vrienden aan.

Echt een leuk spaarprogramma!
Aanmelden kan hier:
http://www.euroclix.nl/Index?SRef=Xe6ZLhWP1eWZJC1f

Laten we samen gaan sparen !
Via onderstaande link kan je lid worden

http://www.euroclix.nl/index?SRef=rp4E89s986CMqmZj

Inderdaad een super leuk programma. Ik gebruik het zelf ook om een vrijwilligersreis te kunnen betalen. Dit gaat een stuk sneller als mensen zich via mij aan zouden willen melden. Ik kan iedereens hulp gebruiken! Het is een geweldig programma waar je zonder veel moeite wat extra kan sparen en bij aanmelding krijg je ook nog eens 1,95 om te beginnen. (Dat is 150 clix)http://www.euroclix.nl/index?SRef=uq32ZJp3EAkHMVpL

Echt zeer de moeite waard. Een leuke manier om een leuk bedrag bij elkaar te sparen. Het kost je alleen een beetje tijd en het is nog leuk ook!

Via deze link kan je lid worden en ook mee doen met het leukste online spaarprogramma!
http://www.euroclix.nl/index?SRef=fLUBAzKSFmjyuVYy

Succes,
Rieky

het is echt een geweldige site waar je geld mee kan verdienen je zou het ook moeten proberen hier heb ik een linkhttp://www.euroclix.nl/index?SRef=2crGUqIADdGJzxaR het help ons allebei dus als je toch van plan bent om aantemelden doe dat dan a.u.b via mijn link het is een kleine moeite

Euroclix vind ik toch het beste spaarprogramma tot nu toe. Ik ben nu pas 2 weken bezig en heb al 15,24 euro verdiend. Heel snel, makkelijk en het allerbelangrijkste: heel betrouwbaar. Ik ken iemand die hiermee 1300 euro in een jaar heeft verdient, daarom ben ik nu hier ook aan begonnen en het gaat supersnel vergeleken met andere programma's. Als je interesse hebt kun je via mijn link http://www.euroclix.nl/index?SRef=B9UfA3bZWGGvDWYe de site bekijken en eventueel aanmelden. Als je je aanmeldt krijg je een aanmeldbonus van 1,95 euro. Dat is toch weer een mooie start.

Heb me pas aangemeld en heb al wat clix verdiend.

Als je iemand anders ook lid maakt krijg je daar ook weer extra clix voor. Door eenvoudig een link te delen. dus wie gunt mij deze kleine moeite? En klikt even? Alvast super bedankt!

http://www.euroclix.nl/index?SRef=c4A4QmAxquFLcIEC

http://www.euroclix.nl/index?SRef=c4A4QmAxquFLcIEC

http://www.euroclix.nl/index?SRef=c4A4QmAxquFLcIEC

http://www.euroclix.nl/index?SRef=c4A4QmAxquFLcIEC

http://www.euroclix.nl/index?SRef=c4A4QmAxquFLcIEC

Nu met een betere link, hoop ik:

Euroclix vind ik toch het beste spaarprogramma tot nu toe. Ik ben nu pas 8 dagen bezig en heb al 9,11 euro verdiend. Heel snel, makkelijk en het allerbelangrijkste: heel betrouwbaar. Ik ken iemand die hiermee 1300 euro in een jaar heeft verdient, daarom ben ik nu hier ook aan begonnen en het gaat supersnel vergeleken met andere programma's. Als je interesse hebt kun je via mijn link http://www.euroclix.nl/index?SRef=B9UfA3bZWGGvDWYe de site bekijken en eventueel aanmelden. Als je je aanmeldt krijg je een aanmeldbonus van 1,95 euro. Dat is toch weer een mooie start.

Euroclix vind ik toch het beste spaarprogramma tot nu toe. Ik ben nu pas 8 dagen bezig en heb al 9,11 euro verdiend. Heel snel, makkelijk en het allerbelangrijkste: heel betrouwbaar. Ik ken iemand die hiermee 1300 euro in een jaar heeft verdient, daarom ben ik nu hier ook aan begonnen en het gaat supersnel vergeleken met andere programma's. Als je interesse hebt kun je via mijn link ht​tp://ww​w.euroclix.​nl/Index?SRef=B9UfA3bZWGGvDWYe&zanpid=6245 de site bekijken en eventueel aanmelden. Als je je aanmeldt krijg je een aanmeldbonus van 1,95 euro. Dat is toch weer een mooie start.

Ik ben onlangs lid van euroclix en heb al bijna €70 verdiend en vernamelijk met enquetes. onlangs verdien ik extra bij via aanmelden van mensen (€1.95 per aanmelding).

Kortom leuk vakantie zakcentje naar een jaar :)

ook lid worden?? gebruik onderstaande link:

http://www.euroclix.nl/index?SRef=HPgXTH5bJwMKkSqP

laten we samen sparen
Hier is de link om je aan te melden:
http://www.euroclix.nl/index?SRef=rp4E89s986CMqmZj

verdien nu meteen met deze link hier onder
een leuk zakcentje bij. ik ben er helemaal tevreden over

De link: http://www.euroclix.nl/index?SRef=4K1eBjzCZJ3hWXL7

Hoi allemaal,
Ik heb nu al 375 clix in 2 maanden!
Meld je nu aan en verdien ook!!
http://www.euroclix.nl/index?SRef=Rajabqy2FrTZ7kiY

meld je nu aan voor euroclix, Klik hieronder voor veel kortingen en aanbiedingen !

EuroClix, veel kortingen en aanbiedingen

Door deze link EuroClix, het online spaarprogramma
aan te klikken en je te registreren kun je veel geld verdienen bij euroclix.

Wie wil mij helpen met sparen op Euroclix.nl?
Meld je aan via deze link: http://www.euroclix.nl/index?SRef=UyIth86qziea6zSm

Alvast bedankt!:)

Super spaarprogamma!

Heb het vroeger ook gedaan maar toen ging het een stuk langzamer. Nu met panelclix gaat het een stuk sneller. Door het invullen van online enquetes verdien je vaak tot wel 100 clix per keer. Ben zelf 24 oktober begonnen en zit nu al op 13 Euro!

Ook nieuwsgierig? Je kan het altijd proberen. Het kost je niets en je kan er alleen maar op vooruitgaan ;-)

Als je je aanmeld via deze link dan krijg je ook nog eens een startbonus van 150 clix (1,95)
http://www.euroclix.nl/index?SRef=5UyfIPtwgZmmTvS3

Groetjes Babs!

Via deze link kan je je aanmelden'

http://www.euroclix.nl/index?SRef=cv6AF51axhZErYm8

via deze link kan ik je ook zeker aanbevelen om lid te worden. succes ermee!

http://www.euroclix.nl/index?SRef=PI1hHxH3jv86nIj8

Ik heb mij zojuist via één van de links hieronder aangemeld bij Euroclix. Als er nu ook iemand dat via mijn link wil doen dan worden we allemaal een beetje rijker :)
http://www.euroclix.nl/index?SRef=yahy1BqZ7tKJ4SEz

Erg fijne site. Binnen 3 dagen heb ik al meer dan 5 euro verdiend. Raad iedereen aan om zich in te schrijven. Extra geld kunnen we toch allemaal gebruiken.

http://www.euroclix.nl/index?SRef=LYI8VzJELqqCyMQm

Hoi,

Ik ben ook lid van EuroClix.

EuroClix bespaart me veel geld. Iedere keer als ik iets koop bij een online winkel, dan krijg ik behoorlijke kortingen. Maar ik verdien ook geld als ik deelneem aan online onderzoek.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, je ontvangt zelf direct een aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)! Meld je daarom snel aan.
http://www.euroclix.nl/index?SRef=5EIVSwCRi7PpaR8c

Succes! :)

Goede site, echt een aanrader! In een maand en een week 1570 (zo'n 17,50 verdiend).

Als je je wilt aanmelden, doe dat dan via deze link (dan verdien ik er ook nog een centje mee :)

http://www.euroclix.nl/recruiteaffiliate/textlink#

Succes!

SPECIALE ACTIE!
Meld je nu GRATIS aan en krijg niet 150 Clix (1,95), maar 300 Clix! (3,90)
http://www.euroclix.nl/index?SRef=tzFDWdJhVSPbV2KW

5,60 verdient in 1 dag YEAAAAAAAA

Pagina's

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2016 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact