Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

ExtraEuro - ervaring, uitleg en tips

Start vandaag nog met verdienen

Klikken op leuke aanbiedingen en advertenties en op deze manier elke keer weer een beetje bij elkaar sparen? Spreekt dat jou aan? Lees dan zeker verder. ExtraEuro is al jaren dé website om een additioneel zakcentje bij te verdienen. Onlangs in een nieuw jasje gestoken en helemaal van deze tijd. Maak gratis een account aan en start vandaag nog met verdienen. Ga aan de slag met het lezen van interessante mailtjes, klik op advertenties of aanbiedingen of doe mee met prijsvragen. Het kost je niets, het betaalt je juist! Aanmelden doe je in een mum van tijd en je krijgt daar al meteen een leuke vergoeding voor. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?!Hoe werkt ExtraEuro precies?

Als lid van ExtraEuro profiteer je van unieke aanbiedingen, die kun jij zien als je eenmaal een account hebt aangemaakt. Je ontvangt daarmee al meteen een leuke welkombonus van een euro. De referralbonus bedraagt ook een euro. Telkens als je op een advertentie of aanbieding klikt, spaar je daar weer een paar centen mee. Bedrijven willen graag adverteren op ExtraEuro en dat kun jij ook benutten. Je kunt jouw persoonlijk account raadplegen om te zien hoeveel je al bij elkaar gespaard hebt. Als je minimaal tien euro bijeen hebt, vraag dan een aanbetaling aan en dan maakt ExtraEuro dit bedrag over naar jouw bankrekening. Bovendien maak je ook nog eens kans om de maand op een GRATIS iPad Mini. Als je je account wilt opzeggen, dan kan dat ook in een handomdraai. Je zit nergens aan vast, probeer het gewoon eens uit!


8 reacties

En ineens was ik lid van de site...
Had niet eens een account aangemaakt.
Wat ik wel had gedaan was een paar dagen tevoren een verzoek had ingediend bij LinkedIn (een verkapte dating site) en bij namecombat om mijn naam daar in het kader wet privacyvan hun site te halen..... Tot nu toe doen de operators geen tot weinig moeite om mijn naam danwel het account met mijn naam ( ik heb onderzoek gedaan er is maar 1 personen in heel Nederland met mijn naam) te verwijderen. Nu ik dit verzoek heb ingediend bij beide sites..
Wordt ik ineens geprofileerd op google dat ik daar op die site een account heb.. Beetje toevallig dat ik direct na mijn verzoek om mijn naam te verwijderen en dat mijn naam ineens op google aan de meest vreemde sites gekoppeld ben.... Eigenlijk is het schandalig dat namen van mensen ineens op internet verschijnen zonder dat daar toestemming voor is gegeven.

Hallo mede-LIJDERS,

Toen ik jaren gelden de 12 euro had gehaald, werd het nog betaald.
Nu ik weer genoeg heb gespaard, laten ze het afweten.
Proberen o.a. de lol weg te halen door me niet in te laten loggen.

Eerlijk duurt het langst kennen ze niet.

Dit soort nepbedrijfjes zoals Extra Euro die met accountscores werken zouden op een zwarte lijst moeten staan. Koop via hun NIETS want uitbetalingen worden door deze bedrijfjes tegengehouden door de accountscores laag te houden. Ga naar bedrijven zoals Euroclix,Qassa,cashbackkorting,gekkengoud,enz. Deze denken WEL om de leden en leveren eerlijk werk af.

Als we kijken naar cashbacksites die gebruik maken van accountscores zijn dat de grootste nepsites die er bestaan. Ze belazeren de leden op alle mogelijke manieren om maar niet hoeven uit te betalen. Ze houden de accountscores met opzet laag zodat er maar niet uitbetaald hoeft te worden. Als je een koopfreak bent en daar drijven ze op dan gebeurd er misschien nog wat maar reken er maar niet op. Van de sites zijn er nog veel meer zoals Cashhier,Centmail,My Cics,Mailbeurs en Dutch Euro. Stop met deze cashbacksites. Koop via hun NIETS. Er zijn veel betere die WEL om de leden denken zoals Cashbackkorting,Enqueteclub,Lady cashback,Gekkengoud en ook Euroclix. Dit soort nepbedrijfjes die met accountscores werken horen op een zwarte lijst te staan.

Al maanden staat mijn account score op 5,2 en kan ik dus geen uitbetaling aanvragen. Heb emails gestuurd met de vraag hoe ik mijn score omhoog kan krijgen, geen antwoord. Ben ik maanden bezig geweest om € 10,00 bijelkaar te schrapen krijg je die account score op geen enkele manier omhoog. Iedere dag mails lezen, op banners klikken, jackpot bekijken, spelletjes spelen, webpagina's bekijken. Het maakt niets uit.

EXTRAEURO IS DE SLECHTSTE SPAARPROGRAMMA OOIT!!! Betaald niet uit en doet er alles aan om de accountscore laag te houden zodat je nooit betaling kan aanvragen!! De eigenaar is een arrogante mens, alleen geïnteresseerd in eigen verdiensten. MENSEN NIET AANMELDEN!!!!!

ik zit op euroclix, superprogramma, je verdient niet snel maar je verdient wel :) EuroClix, het online spaarprogramma

Ben al jaren lid van Extra Euro,tot gisteren kon ik mijn account/spraarprogamma Extra Euro en vandaag kan ik er niet in!Waarom is dat?Ik heb niks veranderd of gedaan!

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact