Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

spaarprogramma's

Online geld verdienen

Online geld verdienen

Er zijn vele manieren om online geld te verdienen. Eén ervan is door middel van spaarprogramma's.Wat zijn spaarprogramma's ?

Geld verdienen op internet

Geld verdienen op internet

Er zijn vele manieren om geld te verdienen op het internet. Eén ervan is door middel van spaarprogramma's.Wat zijn spaarprogramma's ?

Overzicht van de beste spaarprogramma's van 2022

Hieronder is een overzicht te vinden van de beste spaarprogramma’s op dit moment (2022). Ze zijn gebaseerd op gebruikersgemak, betrouwbaarheid en vooral: hoeveel geld je hiermee kan verdienen. Het meest verstandige is om je bij zoveel mogelijk van deze spaarprogramma's aan te melden, dan krijg je ook meer mailtjes en meer enquêtes/onderzoeken om in te vullen en dus meer verdiensten.

Tips

Gebruik een apart email-adres

Maak een nieuw email-adres aan (bijvoorbeeld bij Gmail, want dit is gratis en daar heb je veel ruimte). Gebruik dit email-adres voor alle spaarprogrammas, zodat je alle reclame mail van de spaarprogramma's gescheiden houdt van je 'echte' email-adres.


Stel je spamfilter goed in

Veelgestelde vragen

Is het echt allemaal gratis ?

Dat is inderdaad één van de eerste vragen die bij je op komt. Inderdaad: het meedoen aan spaarprogramma's is helemaal gratis. Het kost -behalve wat tijd- verder helemaal niets. Bevalt het helemaal niet, dan kan je je ook zo weer uitschrijven.


Ik vertrouw het allemaal niet, is het wel betrouwbaar ?

Geld verdienen met spaarprogramma's

Wat zijn spaarprogramma's ?

Spaarprogramma's, ook wel GPT-websites (dit staat voor Get Paid To) zijn Nederlandse bedrijven die mensen betalen voor het bekijken van reclame. Deze reclame ontvang je per email. Per mailtje krijg je een vaste vergoeding door op de link onderaan in het mailtje te klikken. De hoogte van de vergoeding is per spaarprogramma verschillend, maar gemiddeld zal dit ongeveer 1 cent zijn, met uitlopers naar soms 5 cent per gelezen mailtje.

Subscribe to RSS - spaarprogramma's
©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact