Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Kan je rijk worden met spaarprogramma's ?

Hoeveel kan je verdienen met spaarprogramma's


Wordt je rijk van spaarprogramma's en hoeveel kan je er eigenlijk mee verdienen ?. Dit soort vragen komen overal terug op het internet, met eigenlijk altijd hetzelfde antwoord: nee je wordt er niet rijk van !
Oké, dat is dan wel duidelijk, maar nergens staat precies hoeveel je dan wel kan verdienen.

Om toch een beetje een beeld te kunnen geven, heb ik in onderstaande grafiek aangegeven hoeveel ik precies verdiend heb met spaarprogramma's.
Mijn eerste inschrijving bij een spaarprogramma was in december 2012. Nu, ongeveer twee en een half jaar later ben ik de 8000 euro gepasseerd. Of dat veel is, is voor iedereen weer anders te interpreteren. Ik ben er in elk geval tevreden mee, en kan o.a. mijn vakanties ervan betalen.

Zoals uit de grafiek blijkt moet het in het begin even 'op gang komen' maar zijn de verdiensten nu ongeveer stabiel: dat wil zeggen dat er elk kwartaal (=3 maanden) ongeveer 1500 euro bijkomt.

2 reacties

Ja inclusief je referall bonus (die een stuk hoger liggen door de links in je website)

Ook wel zo eerlijk dat mensen weten dat dit niet verdiend kan worden met alleen maar bekijken.

Er wordt aangegeven hoeveel geld er verdiend is met spaarprogramma's. Geld verdienen met spaarprogramma's gebeurt op vele manieren: één ervan is email lezen, een andere is online-shoppen, weer een andere is referral-inkomsten.
Hierboven gaat het over de totale verdiensten van de spaarprogramma's. Dat is natuurlijk inclusief alles: dus het spreekt voor zich dat dit ook de referral-inkomsten betreft.
En de referralbonus is even hoog als die bij iedereen !

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact