Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Accountscore

Een accountscore is een soort van persoonlijke score die aangeeft hoe 'actief' je op de site van het spaarprogramma bezig bent. Je begint met een standaard accountscore en als je actief op de site bent wordt je accountscore hoger. Het tegenovergestelde is ook waar: als je niet actief bezig bent op de site (wat over het algemeen betekent dat je alleen mailtjes wegklikt) zal je zien dat je accountscore lager wordt.
Met 'actief' zijn op de site wordt bijvoorbeeld bedoeld het aanmelden van een nieuwsbrief, meedoen aan winacties, een offerte aanvraag of het doen van een bestelling.

Bij een hogere accountscore wordt de vergoeding voor een te lezen mailtje ook hoger (maximaal 2 cent op dit moment), bij een lagere accountscore wordt de vergoeding voor een te lezen mailtje lager (0,75 cent of 0,50 cent). Het kan ook voorkomen dat je accountscore zo laag is dat je helemaal geen vergoeding krijgt voor een te lezen mailtje.

Om een uitbetaling te kunnen doen moet je, naast het minimale bedrag wat nodig is voor een uitbetaling, ook een minimale accountscore hebben.

De invoering van de accountscore is begonnen bij LadyMail. De eigenaar van dit spaarprogramma heeft het inmiddels doorgevoerd bij al zijn andere spaarprogramma's (op dit moment zijn het er totaal 5: naast LadyMail ook nog Cash4Ladies, ExtraEuro, Mailjonair en Myclics).

Sinds de introductie begin dit jaar (januari 2014) zijn er veel discussies losgebarsten omtrent de invoering hiervan.

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact